Üdvözöllek Engi Zsanett vagyok. 2009-ben végeztem kozmetikusként az Árpád Szakképző Iskolában, Székesfehérváron. A kozmetikus bizonyítvány megszerzése óta dolgozom kozmetikusként. 2015-ben sikeres mestervizsga után, jogosult lettem a kozmetikus mester címre.

A munkám során legfontosabb a minőség, mind a kezelések minősége, mind a felhasznált anyagok tekintetében. Az arckezeléseket professzionális Belico kozmetikumokkal végzem, mert kiemelten fontosnak tartom, hogy hatékony és egészséges készítményeket használjunk. A Belico termékek kizárólag bőrbarát összetevőket tartalmaznak, amelyekkel rendkívül látványos eredményeket tudunk elérni.

A szakmám a hivatásom, nagyon szeretem a munkám, számomra feltöltődés ha kezelhetem vendégeimet. Ezt a pozitív energiát próbálom átadni a vendégeknek is, hogy felfrissülve, kipihenten távozzanak a kozmetikából, ahova mindig érdemes visszatérni.

Igyekszem naprakész lenni az aktuális trendeket, kezeléseket illetően, ezért rendszeresen járok szakmai továbbképzésekre, hogy a leghatékonyabb és legeredményesebb szolgáltatást nyújthassam.

Minőség - Nyugalom - Pontosság - Higiénia

Az Enzsa Kozmetikában professzionális Belico kozmetikumokkal, minőségi kozmetikai szolgáltatásokat nyújtok.. 

Exkluzív, nyugalmas, klimatizált környezetben biztosítom vendégeim számára a pihentető arckezeléseket.  Szalonomban kiemelt figyelmet fordítok a higiéniára.

A kezelések alatt kizárólag egy vendéggel foglalkozom, ami lehetővé teszi a kellemes, nyugodt kikapcsolódást, és minden vendég maximális odafigyelésben részesül. A kozmetikai kezelések minden esetben személyre szabottak, az adott vendég bőrtípusának, és igényeinek megfelelően. A kiváló eredmény eléréséhez, nagyon fontos az otthoni bőrápolás is, amelyhez szakmai tanácsokat adok vendégeim számára. A szalonban van lehetőség otthoni kozmetikumok megvásárlására is, ha szeretnéd mindennap professzionális, egészséges készítményekkel ápolni a bőröd.