Üdvözöllek Engi Zsanett vagyok. 2009-ben végeztem kozmetikusként az Árpád Szakképző Iskolában, Székesfehérváron. A kozmetikus bizonyítvány megszerzése óta dolgozom kozmetikusként. 2015-ben sikeres mestervizsga után, jogosult lettem a kozmetikus mester címre.

A munkám során legfontosabb a minőség, mind a kezelések minősége, mind a felhasznált anyagok tekintetében. Az arckezeléseket professzionális Mádara kozmetikumokkal végzem, mert kiemelten fontosnak tartom, hogy hatékony és egészséges készítményeket használjunk. Aki Mádara kozmetikumot használ, biztos lehet abban, hogy kizárólag az egészségre ártalmatlan és minősített összetevőkkel fog találkozni.

A szakmám a hivatásom, nagyon szeretem a munkám, számomra feltöltődés ha kezelhetem vendégeimet. Ezt a pozitív energiát próbálom átadni a vendégeknek is, hogy felfrissülve, kipihenten távozzanak a kozmetikából, ahova mindig érdemes visszatérni.

Igyekszem naprakész lenni az aktuális trendeket, kezeléseket illetően, ezért rendszeresen járok szakmai továbbképzésekre, hogy a leghatékonyabb és legeredményesebb szolgáltatást nyújthassam.

Minőség - Nyugalom - Pontosság - Higiénia

Az Enzsa Kozmetikában professzionális Mádara kozmetikumokkal, minőségi kozmetikai szolgáltatásokat nyújtok.. 

Exkluzív, nyugalmas környezetben biztosítom vendégeim számára a pihentető arckezeléseket. Szalonomban kiemelt figyelmet fordítok a higiéniára.

A kezelések alatt kizárólag egy vendéggel foglalkozom, ami lehetővé teszi a kellemes, nyugodt kikapcsolódást, és minden vendég maximális odafigyelésben részesül. A kozmetikai kezelések minden esetben személyre szabottak, az adott vendég bőrtípusának, és igényeinek megfelelően. A kiváló eredmény eléréséhez, nagyon fontos az otthoni bőrápolás is, amelyhez szakmai tanácsokat adok vendégeim számára. A szalonban van lehetőség otthoni kozmetikumok megvásárlására is, ha szeretnéd mindennap professzionális, egészséges készítményekkel ápolni a bőröd.