Arckezelések Belico kozmetikumokkal


             CLEAR SKIN TISZTÍTÓ KEZELÉSEK

ANTI-ACNE KEZELÉS, TINI ARCTISZTÍTÁS

Gyulladáscsökkentő arctisztítás pattanásos, aknés bőrre, ahol a cél a bőr tisztátalanságainak enyhítése, gyulladások csökkentése, a bőr hidratáltságának növelése. Masszázs nélküli, gyors arctisztító kezelés, széles skálájú hatóanyag kombinációval. (kb. 60 perc)

11 900 Ft

EXPRESSZ ARCTISZTÍTÁS

Gyors tisztító arckezelés masszázs nélkül, hidratálással. A sietős hétköznapok arckezelése, amelynek időtartama kb. 1 óra. Eredménye tiszta, friss, hidratált, élettel teli bőr. 

11 900 Ft

BASIC ARCTISZTÍTÓ PROGRAM HIDRATÁLÁSSAL, ANTI-AGINGGEL

Arctisztítás, hidratáló táplálással, anti-aging hatóanyagokkal és szemkörnyék ápolással. Hatékony és kompakt megoldás az olyan bőrökre, ahol még szükség van a (mitesszeres, néha pattanásos) bőr rendszeres kitisztítására, de a bőr már igényli az extra táplálást, kényeztető masszázst. A liposzómás, fitoszómás hatóanyag-bevitel garantálja az azonnali látványos bőrfeltöltést és bőrmegújulást.

14 500 Ft

RENEW FESZESÍTŐ ANTI AGING ARCTISZTÍTÓ PROGRAM 30+

Anti-aging arctisztító kezelés feszesítő regenerálással. Az elfoglalt 30+ nők összetett tisztító, mélyrétegi hidratáló és feszesítő programja. Ha a mindennapi hajtás és megfelelési kényszer előcsalogatta a bőrön a kor haladtának tüneteit is, és megtisztult, kisimult, megújult bőrérzetre, egy kis kényeztetésre vágyunk.

16 500 Ft

ORGANIC BŐRFELTÖLTŐ ÉS FESZESÍTŐ ANTI-AGING ARCTISZTÍTÓ PROGRAM 35+

Anti-aging arctisztító kezelés bőrfeltöltő feszesítéssel. 4 az 1 -ben (tisztítás + hidratáló táplálás + feszesítés + őssejtes bőrfeltöltés) kezelés az olyan érett bőrökre, ahol még néha-néha szükség van az arc faggyúban gazdag területeinek (homlok, orr, ál) kitisztítására, de elsősorban anti-aging hatóanyagokat kíván a bőr

18 900 Ft 

BALANCE KEZELÉSEK

Épít, nyugtat, hidratál

RELAX ARCMASSZÁZS

Relax arcmasszázs, arcradírozással 45 percben. Az elhalt hámsejtek eltávolítása után, egy pihentető masszázs nyugodt környezetben, feszesítő, hidratáló hatóanyag koktéllal.

10 500 Ft

CERAMIDE BOOSTER

BŐRSZERKEZET JAVÍTÓ, FELTÖLTŐ ARCKEZELÉS

Egy kozmetikum erejét azok érzik igazán, akiknek mindennapi komfortérzetüket zavaró érzékeny bőrük van. A CERAMIDE BOOSTER biomimetikus arckezelő program újgenerációs hatóanyagai gyorsan és látványosan nyugtatják a pirosodásra, viszketésre hajlamos érdes, hámló bőrt. Növelik a bőr természetes védekező- illetve nedvességmegkötő képességét, visszaadja a fiatalságát veszített bőr hidratáltságát és bársonyos, puha tapintását.

13 000 Ft

ANTI-POLLUTION EFFECT

A NYÜZSGŐ ÉLETTEL JÁRÓ LESTRAPÁLT BŐR ELLENSZERE

A káros környezeti hatások és a stresszes életmód következménye az idő előtti bőröregedés. A bőr optikailag lestrapáltabb lesz, mint az a biológiai kora alapján elfogadható lenne: bőrirritációk, vízhiány, fakó, élettelen bőr, bőrfelszíni ráncok, egyenetlen pigmentáltság, a bőr rugalmatlanná válása a szembetűnő tünetek. Az ANTI-POLLUTION arckezelés célja a bőrvédelem megerősítése, az irritáció csökkentése. A kezelés után a megfáradt, fakó, élettelen bőr visszanyeri vitalitását.

16 500 Ft

HYALURON FILLER

BŐRSZERKEZET JAVÍTÓ, MÉLYHIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS

A fiatalos, egészséges kisugárzású bőr titka nagyon egyszerű: időben elkezdett mélyhidratáló bőrápolás a mindennapokban. A HYALURON FILLER innovatív aktív formulákkal összeállított BELICO arcprogram a fáradt, fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök mélyhidratáló arckezelése. A többrétegű hidratáló hatásból adódóan egyenletesebbé válik a bőrfelszín, javítja a bőr textúráját. A nagy dózisú nedvességmegkötő faktorok a bőrnek azonnali feltöltődést, egészséges, fiatalos ragyogást kölcsönöznek. Kiváló arckezelés smink alá!

18 900 Ft

AGE LATER KEZELÉSEK

Megújít, simít, feltölt

NATURAL LIFTING

KÉNYEZTETŐ, FESZESÍTŐ, ANTIOXIDÁNS KEZELÉS

A 30+ bőrök feszesítő arckezelése, ránctalanító, bőrsimító szemkörnyék ápolással. Ezt a kezelést ajánljuk olyan 30 feletti hölgyeknek, akik az öregedés első tüneteit a tudatos mindennapi anti-aging bőrápolás mellett egy kényeztető, feszesítő programmal is kiegészítenék. De bármely kiemelt esemény előtt az alkalmi smink is még látványosabb lesz tőle. 

14 500 Ft

BOTOX LIKE

KÉNYEZTETŐ, BOTOXSZERŰ FESZESÍTŐ ARCPROGRAM

Hatékony kényeztető arckezelés beépített szemkörnyék programmal a meglévő ráncok enyhítésére és a kialakulásuk megelőzésére. Botoxszerű hatóanyagai ellazítják és simítják a mimikából adódó elmélyült ráncokat. Hatóanyag koktélja a kozmetikai ipar leghatékonyabb nedvességpótló és bőrpuhító hatóanyagait tartalmazza, valamint egy vitamin komplexet, a legfontosabb bőrvédő vitaminok nagy koncentrációjával.

16 500 Ft

PEPTIDE EFFECT

FESZESÍTŐ ÉS LIFTING HATÁSÚ ARCKEZELÉS 35+

A természetes öregedés tünetei közé tartozik a mimikából adódó (dinamikus) ráncok elmélyülése. Ezeken kívül a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, lassan megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus más-más speciális kezelést igényel: botoxszerű hatással a mimikai ráncok ellen, illetve sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia az arcot átszelő barázdák ellen.

18 900 Ft

LIFT REPAIR KEZELÉSEK

Feltölt, feszesít, regenerál

CELL THERAPY

EXKLUZÍV FESZESÍTŐ, NÖVÉNYI ŐSSEJTES BŐRAKTIVÁLÁS

Ha érzékeny a bőr, de ugyanakkor látványos anti-aginget kíván! A ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik. A bőr megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, felülete finomabb, egyenletesebb és feszesebb. Az itt alkalmazott növényi őssejteket szabadalmaztatott, nagyon körülményes eljárással nyerik, magas tisztaságúak és kiemelkedő hatékonyságúak. A liposzómába és ceramidba kapszulázott hialuronsav molekulák hatására látványosan csökkenthető a ráncok mélysége.

18 900 Ft

A.G.E CODE EFFECT

AMINÓSAVAS, ŐSSEJTES ANTI-GLIKÁCIÓS TERÁPIA 40+

Az érett bőr állapota 70-80%-ban az életmódtól, a bőrt érő külső és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A következetes, innovatív bőrgyógyászati hatékonyságú kozmetika nagy mértékben ellensúlyozni tudja az idő előtti bőröregedés tüneteit. Az arckezelő program a kollagén és elasztin rostokra ható innovatív formulák segítségével regenerálja a dermisz szerkezetét. Méregteleníti, feszesíti, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt.

19 900 Ft

TIME BLOCK EFFECT

A.G.E CODE, AMINOSAV, PEPTID ÉS ŐSSEJT TERÁPIA 45+

A petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr peptidekben gazdag feszesítő arckezelése. Az öregedő bőr lelassult megújító folyamatait peptidek széles tárházával aktiváljuk, simítjuk a mimikai ráncokat. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősítik a bőr védekező képességét, javítják a bőr rugalmasságát. Az arcprogram egy intenzív terápia az arcot markánssá tevő ráncok ellen. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek.

21 500 Ft

Komplex bőrfeszesítő programok

NÖVÉNYI ŐSSEJTES BŐRMEGÚJÍTÁS RÁDIÓFREKVENCIÁVAL, ULTRAHANGGAL

Látványos anti-aging kezelés, amikor a ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik. A növényi őssejtek és a rádiófrekvencia által a bőr jelentősen feszesebb lesz, látványosan csökkenthető a ráncok mélysége. Az ultrahang segítségével a hatóanyagokat mélyre juttatjuk, ezáltal tartós hidratáltság érhető el. Az eredmény ragyogó, feszes, élettel teli bőr. 

24 900 Ft

BOTOXSZERŰ FESZESÍTŐ PROGRAM RÁDIÓFREKVENCIÁVAL

Arckezelés a meglévő ráncok enyhítésére és a kialakulásuk megelőzésére. Botoxszerű hatóanyagai ellazítják és simítják a mimikából adódó elmélyült ráncokat. A rádiófrekvencia segítségével duplázzuk a feszesítő hatást, a kezelést egy lehúzható alginát maszkkal zárjuk, amitől bőr gyönyörű lesz. 

22 900 Ft

ACNE STOP ARCTISZTÍTÁS PLAZMAKEZELÉSSEL, GYULLADT VAGY GYULLADÁSRA HAJLAMOS BŐRRE

A tisztítással eltávolítjuk a mitesszereket, az esetleges gyulladásokat, a felvitt hatóanyagokkal hidratáljuk a bőrt, a plazma pedig megakadályozza a gyulladások kialakulását, kezeli a meglévő gyulladásokat, hegeket. A plazma aknékra való hatása már másnapra érzékelhető és látható, különlegesen hatékony az aknék kezelésében. 

19 500 Ft

ANTI-REDNESS NYUGTATÓ KEZELÉS PLAZMAKEZELÉSSEL, HAJSZÁLERES, ROZÁCEÁS BŐRRE

Egyre több nő hajlamos arcpirosodásra, tágult hajszálerekre, elsősorban az orcákon. Legelső tünete az időszakos bőrpír, ami később állandósulhat. A gyengéd, de mégis látványos hatóanyagoknak köszönhetően a kezelés után visszatér a problémás bőrök komfort érzete. Irritáló hatás nélkül megújítjuk a bőr felső rétegét, csökkentjük a pirosodást. A plazmakezelés erősíti az érfalakat, javítja a hajszálerek rugalmasságát.

22 500 Ft

SKIN FITNESS AMPULLÁS ARCKEZELÉSEK 

  • PILATES SKIN: mélyrétegű bőrmegújító
  • SKIN CORREKTOR: a bőr egyenetlenségeinek korrekciója
  • POWER SPRINT: bőrfrissítő, revitalizáló
  • YOGA SKIN: 3D bőrhidratálás
  • COUPEROSA COOL DOWN: nyugtató arckezelés érzékeny bőrre

Hozd formába a bőröd a Belico Effect ampullákkal! Speciálisan a bőrödre igazítva - 5 féle ampulla, amellyel biztosan megtaláljuk ami legjobb a Te bőrödnek. Intenzív hidratálás, feszesítés, ultrahangkezeléssel, a látványos eredményért. A kezelés ára az arc, nyak és a dekoltázskezelést is tartalmazza. 

Relax arc, nyak és dekoltázsmasszázsal: 19.900 Ft

16 500 Ft


Az árak érvényesek: 2022.04.14-től, visszavonásig.

A kezelés árak arc és nyak kezelésére értendők!

A kezelésekhez kérhető dekoltázsmasszázs: a kezelés ára +1000 Ft

Teljes dekoltázskezelés (radír, masszázs, koncentrátum, pakolás): a kezelés ára +3000 Ft