Szérumok

MÁDARA - DERMA COLLAGEN HYDRA-FILL FESZESÍTŐ SZÉRUM

14 990 Ft

30 ML • 499,6 FT/ML 

Ultra finom szérum, ami stimulálja a kollagén szintézist, így a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz.

 • 100% természetes
 • 20% organikus

Formulája biotechnológiai úton előállított természetes peptidekből, mikroalgából és hialuron savból készült.

Feltölti a bőrt esszenciális fehérjékkel és amino savakkal, erősíti a bőr extracelluláris mátrixát.

Ez a könnyű, innovatív textúra eggyé olvad a bőrrel, hosszan tartó komfort érzetet és ultra selymes érzést garantál.

Dermatológiailag bevizsgált termékek, természetes peptid tartalommal, mely maximalizálja a bőr ismételt kollagéntermelését.

A kollagéntermelés drasztikusan csökken az évek előrehaladtával

 • A kollagén egy kulcsfontosságú fehérje, ez teszi ki bőrünk volumenének 80%- át. A kollagén mennyisége határozza meg bőrünkben azt, hogy bőrünk mennyire telített, feszes vagy éppen fiatalos kinézetű.
 • 25 év felett a kollagéntartalom évente 1%-al egyre csak csökken. Ennek eredményeként, a bőr egyre vékonyabb és kevésbé lesz telített, elkezdenek a ráncok megjelenni.
 • 30 és 40 év között a kollagén termelés radikálisan lecsökken
 • 45 és 50 év között a bőr kollagéntartalma csak a fele az eredeti állapotához képest. Így a megelőzés a kulcsa annak, hogy minimalizáljuk a korai bőröregedést és a ráncokat
 • 30 és 45 év között elengedhetetlen, hogy segítsük fokozni a folyamatos kollagéntermelést és fenntartani azt.

MEGOLDÁS: Peptidek, hialuronsav , mikroalgák és egyéb stimuláló molekulák, melyek jeleznek a bőr számára , hogy kollagén protein állítson.

A bőrben található kollagén mennyisége határozza meg a bőr telítettségét. A legkorszerűbb bioaktív hatóanyagtartalmú, új Derma Collagen nappali krém és szérum segít a kollagénszintet a maximumon tartani. A biotechnológiai úton kinyert, természetes peptid mikroalga és hialuronsav fokozza a kollagén szintézist, míg a proteinben gazdag spirulina alga hozzájárul a bőr extracelluláris mátrixának telítettségéhez A ráncok csökkennek, a bőr feszesebb, telítettebb és puhább lesz. A hidratáló és hihetetlenül selymes textúra azonnali intenzív hidratálást és komfortérzetet biztosít. 

MÁDARA - SOS INTENZÍV BŐRMEGÚJÍTÓ HYDRA SZÉRUM

13 490 Ft

30 ml - 449 Ft/ml

Száraz, feszülő és stresszes a bőröd? Az apró ráncok egyre jobban láthatóak? Eltűnt a bőröd egészséges ragyogása? Tapintása durva vagy valahol hámlik?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, ezek a dehidratált bőr első jelei lehet - csökkent a bőröd hidratáltság szintje. A dehidratált bőr korai öregedéshez és bőrérzékenységhez is vezethet. 

Az SOS HYDRA termékcsalád széruma egy professzionális erősségű szérum, amelyet azért alkottak meg, hogy a bőr legmélyebb rétegeit is feltöltsék és kiegyensúlyozzák. Klinikailag bizonyítottan növeli és segíti a bőr víztározó képességét és védi a szabad gyökök okozta károsodásoktól. Az északi bazsarózsa és lenmag kivonat és hialuronsav keveréke gyorsan felszívódik és hosszan tartó eredményt biztosít.

Ez a szérum egy olyan emulzió, amely elősegíti az aktív hatóanyagok bejutását és ezáltal növeli a víztartalékot a bőr mélyebb rétegeiben.

Minden bőrtípusra alkalmas, minden korosztálynak. Különösen hatékony olyan száraz, dehidratált, stressztől megviselt, érzékeny bőrön, amely durva, húzódó érzetű, fakó és apró ráncok jelentek meg rajta. Férfiak is előszeretettel használják!

ECOCERT minősített | mogyorószármazék mentes | állatkísérlet-mentes | gluténmentes | vegán

MÁDARA - TIME MIRACLE SZÉRUM

16 990 Ft

30 ml - 566 Ft/ml

Klinikailag bizonyított, magas hatású koncentrátum, multimolekuláris hialuron savval, fitoplankton kivonattal és Cellular Bio-Komplexel.

Ez a klinikailag bizonyított, magas hatású bőrfiatalító koncentrátum, ami intenzíven javítja a fáradt, érett és károsodott bőrt. A formula multimolekuláris hialuron savval, fitoplankton kivonattal és Cellular Bio-Komplexel dúsított. A Cellular Bio-Komplex 7 északi, szuper antioxidáns tartalmú gyógynövény kivonatainak keveréke. A fitplankton feltölti a ráncokat és stimulálja a bőr kollagén termelését. A könnyed mikro-emulzió puhítja a bőrt, csökkenti a ráncokat, vonalakat és a megereszkedett bőrt. Az eredmény fiatalos, rugalmas bőrkép.

Az krém alapja az északi nyírfa víz, ami a természetes titkos fegyvere, a fiatalság megőrző folyamatok aktiválásában. Dermatológiailag tesztelt!

100% természetes, 83% organikus

Egy dermatológiai teszten, 32 nő önkéntes részvételével, 29 és 70év között, 4 hét folyamatos használat után:

~ 91% feszesebb bőrképet tapasztalt.

ECOCERT minősített | állatkísérlet mentes | vegán | gluténmentes

MÁDARA - INFINITY DROPS IMMUNO SZÉRUM

21 990 Ft

30 ml - 733 Ft/ml

INFINITY - KÉPZELD EL A BŐRÖDBEN REJLŐ VÉGTELEN LEHETŐSÉGET...

Az elmúlt évezredek alatt, a zord Északi éghajlat különleges tulajdonságokkal ruházta fel a növényeket.

Azok mély gyökerei, kesernyés levelei és érdes kérgei sebeket gyógyítottak és életeket mentettek.

A BŐR SÉRÜLT IMMUNITÁSA

A bőrben található számos immun kompetens sejt extrém módon sérül a különböző környezeti stressz hatások és a bőröregedési folyamat alatt.

Te is észlelted már az alábbi tünetek valamelyikét?

ÉRZÉKENYSÉG - GYULLADÁSOK - KIPIROSODÁS - GYORS ÖREGEDÉS

A bőr kevésbé reagál az agresszióra, sokkal érzékenyebbé és sebezhetővé válik. A bőr immun-öregedésének jelei lehetnek a krónikus gyulladások, mikrogyulladások, csökkent bőrregeneráció. A gyulladásos reakciók szabad gyököket képeznek, melyek viszont felgyorsítják a bőröregedés folyamatát.

MIRE NYÚJT SEGÍTSÉGET AZ INFINITY?

 • csökken az hiperérzékenység
 • csökken a kipirosodás
 • lelassul a bőröregedés korai folyamata

USP FORMULA - KIEMELT HATÓANYAGOK

1. PROBIOTIKUM - LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE

Aktív innovatív hatóanyag, mely a Lactobacillus pentosus nevű tejsav mikroorganizmusából származik.

Fenntartja a bőr mikrobiomájának egyensúlyát, növeli a bőr barrier rétegét és hidratációját, valamint csökkenti a kipirosodást és érzékenységet.

2. GALAJ NÖVÉNY (=MÁDARA) POLYPHENOL ESSZENCIÁJA

A bőröregedésgátló galaj növény polifenol esszenciája erőteljes antioxidáns és a szabad gyököket is csökkenti, valamint segít megőrizni a bőrsejt DNS-ben rejlő fiatalság megőrzéséért felelős faktort.

3. GOMBA BÉTA-GLÜKÁN, MELY STIMULÁLJA A BŐR IMMUNRENDSZERÉT*

A gomba béta-glükán ** tartalma stimulálja az immunrendszert és aktivizálja az immun kompetens sejteket a bőrben. (Langerhans sejtek, keratinociták and makrofágok). * Az INFINITY CSEPPEK összetevői / ** Származik - Lentinus Edodes, shiitake.

AZ INFINITY DROPS IMMUNO SZÉRUM AKTÍV HATÁSAI

 • Szabályozza a dehidratációt, kiegyensúlyozza a bőr mikrobiomáját és segít felvenni a küzdelmet az oxidatív stresszel szembeni.
 • Bőröd puha és bársonyos tapintásúvá válik, a bőrkép ragyogó és egységes lesz.
 • A hiperérzékenységet és kipirosodást tisztán csökkenti.